Σε μία από τις πιο επιβλητικές περιοχές της Ελλάδας, εξαιτίας του φυσικού πλούτου της και των κυκλωτικών βουνών της, βρίσκεται ο ξενώνας " Αηδόνι ". Χτισμένος στις αρχές της πόλης του Καρπενησίου, στους πρόποδες του Βελουχιού και κάτω από την υψηλή κορυφή του (2313 μ.), σας περιμένει όλο το χρόνο για ξένοιαστες διακοπές.

Φτιαγμένος με μεράκι και αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την αντίστοιχη ζεστασιά ώστε να νιώσετε μέρος του τοπίου. Η εμπειρία μας ξεκινάει από το 2000 και εξελίσσεται συνεχώς, επιδιώκοντας να σας ικανοποιήσει στο μέγιστο εφικτό βαθμό.

 

Διαθέτει φωτεινά, ζεστά και καθαρά δωμάτια με θέα τα βουνά της περιοχής. Το Βελούχι, η Καλιακούδα, η Χελιδόνα καθώς και η Κοιλάδα της Ποταμιάς θα σας συντροφεύουν σε κάθε ματιά από το μπαλκόνι σας. Το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων, αποτελώντας άκρως ελκυστικό τόπο για ποικίλες δραστηριότητες.

Τα δωμάτια, όπως θα δείτε στην αντίστοιχη καρτέλα, διακρίνονται σε δίκλινα και τρίκλινα. Επίσης, υπάρχουν δωμάτια με τζάκι με τα ξύλα έτοιμα για άναμμα.

Back to Top